Millainen tulostin pitäisi valita toimistolle?

March 1, 2023

Tulostimia on markkinoilla useita erilaisia. On eri kokoisia, tyylisiä ja teknisiltä ominaisuuksiltaan eroavia tulostimia. Suuren tarjonnan joukosta voi olla vaikea löytää sitä omaan käyttöön sopivinta tulostinta. Lue vinkkejä tulostimen hankintaan tästä artikkelista.

Tulostin toimistolle

Toimistolla tulostin on usein päivittäisessä käytössä, joten yksi toivotuimmista ominaisuuksista on se, että tulostin on nopea ja tekee hyvää tulostinjälkeä. Toimistokäytössä olevan tulostimen on myös toivottavaa olla hiljainen, jotta työnteko tai palaverit eivät häiriinny äänekkään tulostuksen vuoksi.

Tulostin on iso hankinta, ja ennen päätöksen tekemistä on hyvä tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin. Tulostimissa voi olla tulostusominaisuuden lisäksi myös skannaus- ja kopiointiominaisuuksia, jotka voivat olla tarpeellisia toimistokäytössä.

Eri mahdollisuuksia toimistotulostimelle

Kun olet kartoittanut mahdollisuuksia ja tulostimelta toivomiasi ominaisuuksia, voit varmistua siitä, että ostopäätöksesi on harkittu. Jos olet kiinnostunut hankkimaan tulostimen toimistollesi, katso tätä tulostinta.

Huomioi tulostimen hankkimisessa myös tulostimen mahdollinen takuu. Myös hinta vaikuttaa tulostimen hankintaan, mutta korkea hinta ei välttämättä ole aina tae laadukkaasta tulostimesta. Jos et tarvitse tulostimelta erityistoimintoja, voi myös halvempi perusmallinen tulostin olla sinulle oikea valinta.

Tee harkittu päätös

Tulostin on hinnaltaan yksi toimistoympäristön isoista hankinnoista. Päätös oikeasta tulostimesta onkin hyvä tehdä huolella vertailemalla eri tulostimia ja niiden ominaisuuksia. Muita myös omat tarpeesi ja vertaile tulostimia siitä näkökulmasta, mikä itsellesi on tulostimessa olennaisinta.